avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dezvoltatorul refuza sa faca reparatii in garantie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dezvoltatorul refuza sa faca reparatii in garantie

Dezvoltatorul unui bloc de locuinte ignora mesajele de la proprietari si de la asociatia de proprietari despre crapaturi (in apartament si la fatada blocului) si alte defecte care ar trebui reparate pe baza garantiei.
Am vrea sa contactam un avocat, ce specializare trebuie vizata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:33, 24 Martie 2022
Buna ziua, trebuie sa il notificati conform procedurilor legale pe dezvoltator cu privire la executarea garantiei iar in cazul in care nu se conformeaza trebuie sa il actionati in instanta. Atentie si la termenele de prescriptie contractuale, daca exista sau legale.
Initial ,in baza garantiei emise la predarea imobilului de locuit in comun-daca se mai afla in perioada de valabilitate,
notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia remedierii defectiunilor-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc nou SERBAm1 SERBAm1 Am sesizat constructorul blocului in legatura cu scurgerile dintr-o conducta de canalizare din subsolul blocului, care reprezinta atentat ... (vezi toată discuția)
Acoperiș bloc radustefan997 radustefan997 Sunt proprietarul unui apartament la etajul 4, din 4 etaje ale blocului. Am izolat acoperișul blocului cu o firmă particulară. În urma cestei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am achizitionat un apartament de la un dezvoltator ... Alecs25 Alecs25 buna ziua am achizitionat un apartament de la un dezvoltator imobiliar, iar acesta nu mi-a predat apartamentul cu proces verbal. in momentul de fata am ... (vezi toată discuția)