avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Ce sanse am sa atac un contract de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Ce sanse am sa atac un contract de vanzare cumparare ...

Buna ziua,
Ce sanse am sa atac un contract de vanzare cumparare incheiat intre mama si fiica,unde mama este diagnosticata cu Alzheimer.
Mentionez ca acest contract de vanzare cumparare a fost incheiat in anul 2021,in contract notarul a scris ca,
contravaluarea apartamentului a fost de 120000 ron si a fost achitat de catre cumparator in NUMERAR in cursul anului 2013!Toti avocatii cu care am discutat au zis ca nu am calitate sa atac acest contract,eu fiind fiul doamnei!
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:21, 17 Mai 2022
Fiul cărei doamne? Mama sau fiica?
Mamei,suntem 2 frati,sora a profitat de starea mamei si a facut acest contract de vanzaew cumparare.
Calitate aveti doar daca pretul nu s-a platit in realitate si o puteti demonstra, adica daca a fost o donatie mascata. Si daca printr-o asemenea donatie mascata vi s-a incalcat rezerva succesorala. Toate acestea DUPA decesul mamei. Inainte, nu aveti nici o calitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, ... Ålesund Ålesund ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager. Cealaltă fiică primise deja în 1995 ... (vezi toată discuția)
Două moștenitoare, din care una are un copil, dorim ca un nepot să intre în posesia întregii moșteniri. ce act e recomandat să facem: donație sau contract de vânzare-cumpărare? galaoan galaoan Buna seara. Asi dori si eu o lamurire. Sunt 2 surori. Parintii sunt decedati, mama de 17 ani, tatal de 4 luni. Se dezbate mostenirea si se doreste ca dupa ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare in baza unui act de donatie afroditacicovschi afroditacicovschi Buna ziua, M-ar interesa daca un act de vanzare cumparare a unui teren obtinut in baza unui act de donatie poate fi anulat sau contestat in instanta. Pe ... (vezi toată discuția)