avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! As dori sa fac alocația fetiței in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! As dori sa fac alocația fetiței in Romania, ea ...

Buna seara! As dori sa fac alocația fetiței in Romania, ea fiind născută în UK. Suntem acasă din 2020, iar din luna Septembrie al aceluiași an, noi nu am mai luat alocația de acolo. Cererea pentru dosarul de aici din Ro, necesita o dovadă la ultima data când am luat banii de acolo dar eu nu mai am acces la card sau online banking. Ce ar trebui să fac? Cum se procedează? Mi se accepta dosarul fara acea dovadă? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Alocație copil Anamaria1924 Anamaria1924 Buna seara! As dori sa fac alocația fetiței in Romania, ea fiind născută în UK. Suntem acasă din 2020, iar din luna Septembrie al aceluiași an, noi nu ... (vezi toată discuția)
Proces pentru încredinţarea minorului rezultat in urma concubinajul Flore*Ranya Flore*Ranya buna ziua! Situaţia mea in mare, sta cam asa. V-as fii recunoscatoare daca m-ati sfatuii ce pasi trebuie sa urmez. Impreuna cu fetita de 1 ani si 10 luni ... (vezi toată discuția)
Primesc alocatia copilului 200 ron/luna daca nasc in strainatate? adribb8 adribb8 As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Daca copilul se naste in alta tara, deci certificatul de nastere va fi emis de catre alt stat, voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)