avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu un sfat Am un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu un sfat Am un baiat care ...

Buna dimineata,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Am un baiat care a implinit 18 ani in luna februarie este elev in clasa XI-a
Tatal sau a considerat ca nu trebuie sa mai plateasca pensia alimentara pana la finalizarea studiilor.
Va rog sa ma indrumati care este calea legala si unde ar trebui sa se adreseze in continuare ?
Bună ziua!
Calea de urmat este că băiatul dvs. să îl acționeze în instanță pe tatăl său pentru plata pensiei de întreținere până când acesta își finalizează studiile( inclusiv facultate, master etc) dar nu mai mult de 26 ani!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara baiatul meu cel mare a implinit 19 ani (la ... Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Pensie alimentara Baiatul meu cel mare a implinit 19 ani (la 18 ani era in clasa a XII-a). Peste cateva zile, urmeaza sa plece la studii in Olanda ... (vezi toată discuția)
Prelungire pensie intretinere peste varsta de 18 ani ankka2006 ankka2006 Buna dimineata! Am nevoie de urmatoarea informatie de la dumneavoastra...Baiatul meu implineste anul acesta 18 ani, si este inca elev . Deoarece beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara theya_05 theya_05 daca baiatul meu implineste luna aceasta 18 ani, dar este elev in clasa a XI-a, la zi, tatal lui mai are obligatia platii pensiei alimentare ? ce demersuri ... (vezi toată discuția)