avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lipsire de libertate.Buna ziua am și eu o nelămurire ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lipsire de libertate.Buna ziua am și eu o nelămurire daca la ...

Lipsire de libertate.Buna ziua am și eu i nelămurire daca la locul de munca am un program de la ora 7 dimineața și se termină la ora 15.30 iar eu vreau sa plec mai devreme iar firma de paza nu mi da voie sa plec pe motiv cât nu sa terminat programul de muncă asta nu înseamnă conform legii lipsire de libertate adică mă retine împotriva voinței mele ? Ce spune legea clar articol tot au voie să facă așa ceva ? Daca eu vr sa plec chiar daca sunt in program au voie sa mă retina in depozit practic cu forța

Alte discuții în legătură

Buna ziua am și eu o nelămurire și aș vrea să știu ce spune ... mariusastra mariusastra Buna ziua am și eu o nelămurire și aș vrea să știu ce spune legea exact la locul de munca sa făcut o ședință în care șeful de munca ne-a anunțat ... (vezi toată discuția)
Terminare program de munca buna ziua lucrez într-o firmă la ... mariusastra mariusastra Terminare program de munca Buna ziua lucrez într-o firmă la care am programul până la ora 15.30 dar nu nu se permite ieșirea din depozit până nu ne ... (vezi toată discuția)
Interzicere parasire loc de munca florea_ctin florea_ctin Buna ziua. Va solicit o informatie legitima in urmatoarea situatie. Fiind angajat intr-o institutie privata unde programul de lucru este diferentiat prin ... (vezi toată discuția)