avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua am și eu o nelămurire și aș vrea să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua am și eu o nelămurire și aș vrea să știu ce spune ...

Buna ziua am și eu o nelămurire și aș vrea să știu ce spune legea exact la locul de munca sa făcut o ședință în care șeful de munca ne-a anunțat că de acum încolo o să pună agentul de pază sa nu ne mai lase să plecăm mai devreme de la locul de munca adică program este de la ora 7 la ora 15. 30 asta conform legii nu înseamnă lipsire de libertate adică dacă eu vr sa plec mai devreme și agentul de paza nu mă lăsa asta însemna că mă retine împotriva voinței mele au voie să facă așa ceva nu suntem animale sa ne tina închiși practic cu forța
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:22, 19 Martie 2022
Legea nu spune nimic, dar regulamentul intern poate avea astfel de dispoziții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsire de libertate.buna ziua am și eu o nelămurire daca la ... mariusastra mariusastra Lipsire de libertate.Buna ziua am și eu i nelămurire daca la locul de munca am un program de la ora 7 dimineața și se termină la ora 15.30 iar eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Terminare program de munca buna ziua lucrez într-o firmă la ... mariusastra mariusastra Terminare program de munca Buna ziua lucrez într-o firmă la care am programul până la ora 15.30 dar nu nu se permite ieșirea din depozit până nu ne ... (vezi toată discuția)
Interzicere parasire loc de munca florea_ctin florea_ctin Buna ziua. Va solicit o informatie legitima in urmatoarea situatie. Fiind angajat intr-o institutie privata unde programul de lucru este diferentiat prin ... (vezi toată discuția)