Terminare program de munca
Buna ziua lucrez într-o firmă la care am programul până la ora 15.30 dar nu nu se permite ieșirea din depozit până nu ne dau șefi voie sa plecăm acasă ,au voie sa facă așa ceva din momentul in care programul sa terminat? Alta problema să ne pună turnicheti de pontaj și la wc ? Mi se pare mai rău ca la pușcărie de ce trebuie sa aștept să mi se. De-a voie sa plec din moment ce am terminat programul de muncă și la ITM daca fac o reclamatie se poate păstra confidențialitatea adică sa nu le spuna celor de la munca cine le-a făcut reclamația și în cazul care o fac se poate lua măsuri împotriva inspectori lor care au venit în control
Inspectorii de muncă sunt obligaţi să păstreze confidenţialitatea asupra identităţii persoanei care semnalează nerespectarea prevederilor legale în domeniul reglementat de prezenta lege şi să nu dezvăluie angajatorului, prepuşilor săi sau altor persoane faptul că efectuează controlul ca urmare a unei sesizări.
mariusastra
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dar în legătură cu programul de muncă daca sa terminat de ce sa nu pot pleca dc tre să mi de-a voie șeful sa plec ? Practic mă retine împotriva voinței mele
Cred că ar fii mai bune sa spun la poliție în timpul acela când nu ne lăsa să plecăm părerea mea este că însemnă că ne rețin împotriva voinței noastre merge încadrat ca sechestrare?
Acuzare de furt
kadyyyy
Buna ziua ma confrunt cu o problema,si anume am vrut sa ma angajez la un restaurant vrand sa renunt la concediu crestere pt stimulent siam vb cu sefa de tura ... (vezi toată discuția)