avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! As dori sa intreb ceva. Tatal meu a lucrat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! As dori sa intreb ceva. Tatal meu a lucrat ca sofer ...

Buna seara! As dori sa intreb ceva. Tatal meu a lucrat ca sofer pe camion pe comunitate. A luat in 2020 o amenda in Austria pentru ca a intrat cu camionul intr-o zona unde nu avea voie cu vehicul de tonaj mare, apoi la scurt timp a revenit in tara si nu mai doreste sa mearga din nou. De curand, i-a venit o citatie la judecatorie pentru amenda aceea. (250 euro). El zice ca nu mai merge in Austria si nu vrea sa o plateasca. Ce se poate intampla, avand in vedere ramane doar in tara? Multumesc anticipat!
Nu scapa de amenda, o sa fie trimisa in Romania si o sa fie obligat sa o plateasca. La un moment dat o sa fie citat la Judecatorie intr-un dosar avand obiectul: recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004)-sancţiune pecuniară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere sanctiune pecuniara onel666 onel666 am primit o citatie cu urmatoaru obiect: recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004) RECUNOAªTERE SANCŢIUNE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt chemat intr o instanta în calitate de intimat ... Fjwjxxb Fjwjxxb Buna ziua! Sunt chemat intr o instanta în calitate de INTIMAT cu dosarul obiectul recunoaștera hotararilor penale sau a altor acte judiciare straine legea ... (vezi toată discuția)
Sancțiune pecuniara XFIGX XFIGX “Sunteți chemat in aceastà instantà, in calitate de condamnat in dosarul cu obiectul recunoasterea hotárarilor penale sau a altor acte judiciare stráine ... (vezi toată discuția)