avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, un angajat este detasat pana la 01.11.2022 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, un angajat este detasat pana la 01.11.2022 la o institutie ...

Buna ziua, un angajat este detasat pana la 01.11.2022 la o institutie publica, iar acum angajatorul la care salariatul este detasat a trimis solicitarea de transfer in interesul serviciului, Conducerea instiutiei este de acord cu transferul salariatei. Intrebarea este: se emite decizie de incetare detasare ( cu data de 19.05.2022) si apoi se face decizie de transfer in interes de serviciu cu data de 23.05.2022 . este corect?
= este corect sa emtita directorul decizie de incetare detasare si transferul in interesul de serviciului cu aceeasi zi/.multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 18 Mai 2022
Da, se emite decizie de incetare detasare si apoi se face decizie de transfer in interes de serviciu ... ambele operațiuni pot avea aceeași data.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutia publica refuza sa-si dea acordul in legatura cu transferul in interesul serviciului doris13 doris13 Va rog mult sa-mi spuneti ce se poate intampla daca institutia publica de la care vrea sa plece functionarul public refuza sa-si dea acordul in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar la cerere Biara Biara buna am si eu o nelamurire , in ce conditii si daca se poate opune conducatorul unitatii de la care functionarul solicita sa fie transferat, acestei cereri? ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public Siramos Siramos Buna ziua! Sunt functionar public si am fost admis prin transfer la cerere la alta institutie publica. Am inteles din lege ca angajatorul poate refuza ... (vezi toată discuția)