avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORȚ Buna ziua, Mama mea (88 de ani) este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORȚ Buna ziua, Mama mea (88 de ani) este divorțată de prin anul ...

Buna ziua,
Mama mea (88 de ani) este divorțată de prin anul 1960...65. Nu are sau a pierdut hotărârea de divorț.
Nu mai ține minte în ce an a divorțat.
Pentru a schimba buletinul (s-a mutat la nepoata) ii trebuie hotărârea de divort. Care este calea de urmat pentru a obține această hotărâre, daca nu știe anul in care s-a pronunțat divortul.
Vă mulțumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: reli.dragan@yahoo.com , utilizator 09:12, 19 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E suficient sa știe unde a dat divorț.
Se poate obține de la Judecătoria localității respective o copie legalizata.
Dar, ca sa nu caute doamna de acolo acul in carul cu fan, puteti încerca inainte și la starea civila a localității unde s-a căsătorit. În Registrul de stare civilă este menționat de regula numărul actului în baza căruia s-a desfăcut căsătoria respectiva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ideal ar fi sa rezolvati la starea civila ,in instanta e greu fara nr dosar,nr sentintaetc.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot cauta sentinta de divort a tatalui ? tata este decedat. ... marirebe marirebe Unde pot cauta sentinta de divort a tatalui ? Tata este decedat. Din nefericire nu stiu exact anul in care a divortat si nici alte date despre divort. marja ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat casatorie anescumaria anescumaria buna ziua! as vrea sa-mi explicati va rog cum stau lucrurile in urmatoarea situatie : sunt divortata de pe 14 ianuarie a.c. azi, fostul sot mi-a cerut ... (vezi toată discuția)
Legal sunt sotie sau nu? ContSters114404 ContSters114404 M-am casatorit in 1980, iar in 1991 am divortat. In urma casatoriei am doi copii care acum sunt de 19 si 21 ani. La divort am fost doar eu iar sotul nu a fost ... (vezi toată discuția)