Unde pot cauta sentinta de divort a tatalui ? Tata este decedat.
Din nefericire nu stiu exact anul in care a divortat si nici alte date despre divort. marja de ani este 1968-1973- inclusiv. In sentinta de divort apare si numele de dinainte de casatorie al "fostei sotii" , sau alte date referitoare la aceasta ? Am nevoie pentru o succesiune de datele fostei sotii a tatalui.
Multumesc.
Dosarul nu mai exista de zeci de ani ,exista doar hotărârea de divorț dar fără un nr de dosar,nr de sentința măcar anul exact când s a introdus acțiunea este ca și cum căutați acul în carul cu fân. CHIAR dacă exista sentința e greu de spus ce informații mai găsiți ,poate a revenit la numele de fata si e mentionat etc.La starea civila ar putea sa existe o mențiune pe undeva,pe certificatul de căsătorie pe extrasul acestuia , discutați cu cineva de acolo
Toate datele de stare civila ale unei persoane ( nasterea , casatorii , divorturi , deces ) sunt tinute in registrul de stare civila la primaria de la locul nasterii . Intr-o situatie absolut identica , de la respectiva primarie eu am obtinut numarul si data documentului care a stat la baza inscrierii in registru a divortului ( respectiv , sentinta ) . Deci , luati legatura cu serviciul de stare civila din localitatea unde s-a nascut tatal dvs. , cred ca puteti afla date care sa va ajute .