avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde pot cauta sentinta de divort a tatalui ? Tata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde pot cauta sentinta de divort a tatalui ? Tata este decedat. ...

Unde pot cauta sentinta de divort a tatalui ? Tata este decedat.
Din nefericire nu stiu exact anul in care a divortat si nici alte date despre divort. marja de ani este 1968-1973- inclusiv. In sentinta de divort apare si numele de dinainte de casatorie al "fostei sotii" , sau alte date referitoare la aceasta ? Am nevoie pentru o succesiune de datele fostei sotii a tatalui.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marirebe , utilizator 12:19, 23 Noiembrie 2022
Dosarul nu mai exista de zeci de ani ,exista doar hotărârea de divorț dar fără un nr de dosar,nr de sentința măcar anul exact când s a introdus acțiunea este ca și cum căutați acul în carul cu fân. CHIAR dacă exista sentința e greu de spus ce informații mai găsiți ,poate a revenit la numele de fata si e mentionat etc.La starea civila ar putea sa existe o mențiune pe undeva,pe certificatul de căsătorie pe extrasul acestuia , discutați cu cineva de acolo
Toate datele de stare civila ale unei persoane ( nasterea , casatorii , divorturi , deces ) sunt tinute in registrul de stare civila la primaria de la locul nasterii . Intr-o situatie absolut identica , de la respectiva primarie eu am obtinut numarul si data documentului care a stat la baza inscrierii in registru a divortului ( respectiv , sentinta ) . Deci , luati legatura cu serviciul de stare civila din localitatea unde s-a nascut tatal dvs. , cred ca puteti afla date care sa va ajute .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa acte necesare inregistrarii unui deces in italia shesniper shesniper Buna ziua,mama mea a decedat in italia ,pentru inregistrarea certificatului de deces la primarie imi cer certificatele de casatorie si sentintele de ... (vezi toată discuția)
DivorȚ buna ziua, mama mea (88 de ani) este divorțată de prin anul ... reli.dragan@yahoo.com reli.dragan@yahoo.com Buna ziua, Mama mea (88 de ani) este divorțată de prin anul 1960...65. Nu are sau a pierdut hotărârea de divorț. Nu mai ține minte în ce an a ... (vezi toată discuția)
Am primit sentința de divorț definitivă. că să mă căsătoresc ... feisanmihela77@gmail.com feisanmihela77@gmail.com Am primit sentința de divorț definitivă. Că să mă căsătoresc din nou trebuie să îmi fac întîi buletin pe numele de fată sau pot merge direct doar ... (vezi toată discuția)