avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum se calculeaza taxa de timbru judiciar pentru ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum se calculeaza taxa de timbru judiciar pentru uzucapiune după ...

Cum se calculează taxa de timbru judiciar pentru uzucapiune după impozitul plătit la primărie pe teren, casa?
Am fost la primărie să scot adeverintă de valoare impozabilă a terenului și ei mi-au spus că ei calculează conform codului fiscal după: rangul localității, zona şi categoria de folosinţă a terenului, conform încadrării făcute de consiliul local.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2022
Bossde_Boss, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozite pe teren dupa cod fiscal, art. 256 crismitic crismitic Ce impozit plateste un teren intravilan de 2000mp categorie de folosinta \"alta decat teren cu constructie\", clasat arabil, cadrul localitatii B, rangul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren intravilan ContSters253530 ContSters253530 cat tebuie sa platesc impozitul pentru suprafata de 2500 mp teren intravilan pe un singur an (vezi toată discuția)
Platesc impozit....primaria refuza sa raspunda unde si ce??? julius jr julius jr Va salut cu respect!! Tatal meu a decedat in urma cu 4 ani si dorim sa facem succesiunea. Plata impoziyelor la primarie s-a facut la timp. Deoarece bunicii ... (vezi toată discuția)