avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! In legatura cu ccc. Eu am lucrat până în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! In legatura cu ccc. Eu am lucrat până în luna ianuarie, ...

Buna ziua!
In legatura cu ccc.
Eu am lucrat până în luna ianuarie, deoarece am avut contract pe perioada determinată! Am nascut in februarie, iar sotul a intrat el in ccc! Actele le-am depus în februarie!
Noi am crezut ca vom lua bani si din urmă, dar în luna mai ne-a intrat doar p e o luna, iar de la ajpis ne-a spus că din urmă nu luam nimic!
De ce?
Cel mai recent răspuns: Ana Ana , utilizator 21:59, 19 Mai 2022
Dvs indeplineati conditiile pentru a beneficia de concediu de maternitate, pre si postnatal?
Eu am lucrat până în 31 martie 2020....iar de atunci nu am mai lucrat până în septembrie 2021...si doar 4 luni...Pana in ianuarie 2022...deci toata
Lumea mi-a spus că nu pot beneficia de nimic...iar soțului i s-a suspendat contractul din februarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate, crestere a copilului NAndreeaM NAndreeaM Buna ziua! Sunt profesor titular din 2009, dar momentan in concediu fara plata pana la 31august 2013 . Sunt insarcinata in 2 luni si as vrea sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in ccc Zollica Zollica Buna ziua Sunt in CCC de 8 luni, sunt insarcinata din nou. Nu am angajator, am lucrat pana pe data de 31.12.2018. Am mers apoi la CASMB de unde mi s-a platit ... (vezi toată discuția)
Pot lua pre/postnatal si ccc? AndreeaGeorgiana2019 AndreeaGeorgiana2019 Buna ziua! Am fost in CCC pana la 2 ani pana in iunie 2020 (copilul a implinit 2 ani in iulie 2020). Am aflat ca sunt din nou insarcinata si din iunie 2020 ... (vezi toată discuția)