avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu de risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu de risc maternal

Buna ziua, urmeaza sa intru in concediu de risc si am un salar brut de 2686 de ron de 6 luni de zile, dar anul trecut din ianuarie pana in aprilie -2021 l-am avut de 2860 ron, iunie-septembrie 2021 -3300 ron si octombrie 2022-mai-2022, 2680 ron. As dori un calcul pentru concediu de risc, concediu maternal si indemnizatia sa-mi pot face o idee. Concediu de risc afecteaza concediu maternal si indemnizatia? Va multumesc pentru ajutor.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2022
Lucisanta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 19 Mai 2022
Vedeti acest link
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediul risc maternal? stefyka stefyka Buna ziua, As dori sa stiu cat ar trebui sa iau indemnizatia de risc maternal daca intru in concediu de risc maternal incepand cu data de 20 septembrie ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal iulian1983 iulian1983 Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)