avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... motivarea recursului intr-un proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

motivarea recursului intr-un proces penal

conform c.p.p. motivarea recursului se depune la instanta cu cel putin 5 zile inaintea primului termen de judecare a acestuia. Daca nu am facut acest lucru mai are rost sa ma prezint in instanta?( Se primeste motivatia si in ziua recursului?)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:02, 8 Februarie 2011
De micsorat pedeapsa nu se poate.
Incercati sa rezolvati problema pentru ca daca nu a stiut ca trebuie sa se prezinte chiar este aiurea sa fie arestat...
E absolut logic ca daca stia ca o data pe luna trebuia sa se prezinte acolo mergea ca doar pt binele si libertatea lui mergea.
Nu-si risca el libertatea pt o vizita in fiecare luna #-o.
Doar cine si-ar dorii sa ajunga acolo? nimeni.....
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
andreea-s, utilizator
Buna, am revenit cu o intrebare.

Avocatul ne-a spus ca nu poate face contestatie in anulare ca TOCMAI a aparut nu stiu ce lege si nu se mai poate face :-/ . Nu inteleg absolut nimic.
Exista legea asta??
Nu cred ca aceasta ar fi problema, legea.
Probabil ca avocatul considera ca nu are sanse de reusita.
Dar exista legea asta? Adica sa nu poti face contestatia?

Alte discuții în legătură

Liber la fond, se mai face recurs? ralukastrugaru ralukastrugaru daca la fond e pus liber iarasi de catre tribunal curtea se mai sesizeaza sa faca recurs? multumesc . (vezi toată discuția)
Termen legal recurs si formulare (penal) vm85 vm85 Buna seara, Va rog dati-mi un sfat, deoarece sunt putin cam speriat in acest moment. Sunt inculpat intr-un dosar penal, am fost arestat preventiv timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Apel ruonscalafat ruonscalafat dupa ce Tribunalul Dolj va da o hotarare la finalul unui proces de fond, in cat timp trebuie efectuat apelul catre Curtea de Apel Craiova? (vezi toată discuția)