avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... motivarea recursului intr-un proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

motivarea recursului intr-un proces penal

conform c.p.p. motivarea recursului se depune la instanta cu cel putin 5 zile inaintea primului termen de judecare a acestuia. Daca nu am facut acest lucru mai are rost sa ma prezint in instanta?( Se primeste motivatia si in ziua recursului?)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:02, 8 Februarie 2011
Cred ca nu ati inteles bine ce va zis.
Contestatia se poate face dar va fi respinsa.
Legea nu s-a modificat in sensul ca nu se mai poate exercita contestatia in anulare.
Nu sunt intrunite conditiile cerute de lege si de aceea nu considera util sa o faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liber la fond, se mai face recurs? ralukastrugaru ralukastrugaru daca la fond e pus liber iarasi de catre tribunal curtea se mai sesizeaza sa faca recurs? multumesc . (vezi toată discuția)
Termen legal recurs si formulare (penal) vm85 vm85 Buna seara, Va rog dati-mi un sfat, deoarece sunt putin cam speriat in acest moment. Sunt inculpat intr-un dosar penal, am fost arestat preventiv timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Apel ruonscalafat ruonscalafat dupa ce Tribunalul Dolj va da o hotarare la finalul unui proces de fond, in cat timp trebuie efectuat apelul catre Curtea de Apel Craiova? (vezi toată discuția)