avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In cazul unui divort prin Judecatorie, care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In cazul unui divort prin Judecatorie, care sunt documentele ...

Buna ziua!
In cazul unui divort prin Judecatorie, care sunt documentele primite de parti? Exista o dovada ca a inceput procedura de divort? De-a lungul acestei proceduri ce documente sunt emise? De ex. cand se decaleaza un termen de prezentare a partilor, n-ar trebui sa existe o instiintare scrisa?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dacă nu ați primit nicio citație, verificați numele partilor pe portalul instanțelor de judecată.
Dosarul ar trebui sa apară acolo.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

Daca aveti nevoie de o dovada privind existenta procesului, puteti solicita un certificat de grefa, printr-o cerere depusa la registratura.
Pe parcursul procesului, in functie de calitatea avuta se transmit partilor: cererea de chemare in judecata/intampinare, citatia pentru primul termen si hotararea finala.
Nu se transmit si alte citatii deoarece se considera ca termenul este in cunostinta. Incheierile de sedinta raman la dosarul cauzei. Daca doriti sa le consultati, o puteti face prin studierea dosarului la arhiva sau inaintea sedintei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de judecata davidc davidc Buna ziua, Vreau sa ma lamuresc intr-o chestiune legata de termenul de judecata. Pe portalul instantelor apare la rubrica sedinte, data de 09.04.2014 in ... (vezi toată discuția)
Procedura de judecatã potrivit noului cod de procedurã civilã sarah1985 sarah1985 Niste vecini au primit cerere de chemare in judecata din partea Asociatiei de Proprietari pentru neplata constructiei sediului acesteia. Sumele de recuperat ... (vezi toată discuția)
Copie dosar si depunere acte suplimentare contravenientu contravenientu Buna ziua, Am un termen de judecata la sfarsitul acestei luni la o instanta din tara pentru o contraventie. As vrea sa intru in posesia unei copii de pe ... (vezi toată discuția)