avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,sunt angajata din anul 2021 ca agent de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,sunt angajata din anul 2021 ca agent de securitate ...

Buna ziua,sunt angajata din anul 2021 ca agent de securitate la o firma de paza.Postul este la supermarket.
In contractul de munca este specificat 8 ore pe zi 40 ore pe săptămână,însă eu lucrez 10 și 15 ore cu 2 zile libere.
Avem foaie de pontaj cu orele reale lucrate însă șeful de obiectiv o reface conform contractului de muncă .
Zilele de sărbătoare sau weekendul sunt plătite normal.
Luna trecuta fiind sărbătorile Pascale magazinul a fost închis 2 zile iar eu nu am acumulat minimul de ore 170 .Mi-a acordat 2 zile de CO ajungând la orele stabilite.
Concediul de odihna se acorda ,daca colegii vor sa vina in loc.

Șeful meu ne-a înmânat o instintare in care nu avem voie sa divulgam nici un detaliu la controale Politie,ITM,ANAF.Nu era specificat nici o sancțiune.
Am avut n discuții cu seful in care i-am explicat nemulțumirile , spunandu-i că voi face sesizare la ITM.Raspunsul a fost că nu voi mai lucra niciodată nici unde.
Ce pot face in aceasta situatie?Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu semnez pontajul? crissty15 crissty15 Am revenit cu o parte din subiectul cu sarbatorile legale si anume cea referitoare la pontaj si anume daca refuz sa ma semnez in datele pe care mi le dau ei, ... (vezi toată discuția)
Pontaj crissty15 crissty15 Am revenit cu o parte din subiectul cu sarbatorile legale si anume cea referitoare la pontaj si anume daca refuz sa ma semnez in datele pe care mi le dau ei, ... (vezi toată discuția)
Pontaj cu problema Doina Elena Doina Elena La un supermarket s-a schimbat programul din 8 ore/zi, in 12ore/zi cu 24 h pauza (o zi da una nu). Statul de plata se face cu 8 ore/ zi, adica prezenta: 21 ... (vezi toată discuția)