avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer baschet
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer baschet

Buna seara. Problema mea este urmatoarea : o jucatoare de baschet U 18 este legitimata la un club. Din diferite motive clubul nu poate inscrie o echipa la campionatul national U 18. Este legal sa ceara clubul o suma de bani altui club pentru transferul jucatoarei tinand cont de faptul ca fara transfer jucatoarea nu mai poate juca in anul urmator neavand echipa.Situatie similara si la U 16. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:20, 21 Mai 2022
Se practica genul acesta de solicitări...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor dat in judecata sandelul sandelul Am 17 ani si sunt jucator de baschet amator. Sunt legitimat la un club de baschet prin intermediul FRB si am participat la campionatul de baschet pentru U18, ... (vezi toată discuția)
Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un ... sandutudorache sandutudorache Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un club de baschet dar din cauza programului scolar nu putea ajunge la orele de antrenament . Acum ... (vezi toată discuția)
Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive operator2 operator2 Buna ziua, Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant ... (vezi toată discuția)