avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bună! Am un PFA din 2015, și nu am stiut ca din 2018 ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bună! Am un PFA din 2015, și nu am stiut ca din 2018 cheltuielile ...

Bună! Am un PFA din 2015, și nu am stiut ca din 2018 cheltuielile cu CASS nu mai sunt deductibile, deci...le-am înregistrat că fiind deductibile. Ce pot face pentru a reglementa situația?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Puteți face cate o declarație rectificativa cu totalul veniturilor fara cass și pe cale de consecință și cu venitul net modificat și impozitul modificat pentru fiecare an din 2018 in 2021!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întâmpin câteva dificultăți legate de completarea declarației unice pentru pfa cu venit 0, vă rog să mă ajutați Bogdan52 Bogdan52 Buna ziua, Intampin cateva dificultati legate de completarea formularului pentru declaratia unica. Sunt PFA individual cu impozitare in timp real, insa anul ... (vezi toată discuția)
Închiriere fără contract a apartamentului luciangav luciangav Cineva care nu a dezbătut succesiunea apartamentului al cărei proprietar era bunica acestuia dorește să închirieze apartamentul, evident, fără contract, ... (vezi toată discuția)
Cas/cass declarație unica 2019 pobosa pobosa Bună, Am observat niște câmpuri noi în declarația unica pe 2019, mai exact la calculare CAS/CASS sunt câmpuri obligatorii și care nu accepta valori ... (vezi toată discuția)