avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! In urma cu cativa ani am divorțat la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! In urma cu cativa ani am divorțat la notar, avand ...

Buna ziua! In urma cu cativa ani am divorțat la notar, avand un copil minor. Am stabilit impreuna cu tatal un program, insa as vrea sa il schimb, deoarece in perioada vacantei de vara (cand ar trebui sa stea la celalalt parinte), tatal nu are deloc grija de copil, plus nu ii respecta programul activitatilor sportive (nu il duce la antrenamente). Care ar fi demersurile pt intentarea unui proces si mai ales, se poate sa stabilesc ca pe timpul procesului minorul sa nu intre in contact cu tatal decat in prezenta mea? Mulțumesc
Discutati cu un avocat,se poate solicita printr un proces modificare programului de vizita.Ce doriti dvs cu vizite dosr in prezenta nu se poate fara motive intemeiate,practic doriti o restrangere a dreptului de vizita al tatalui pe perioada procesului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Pot schimba custodia comuna poterasu poterasu Buna seara, am o fetita de 5 ani jumate si o cresc singura de la 3 ani. La divort judecatoarea ne-a oferit custodie comuna dar el a plecat in strainatate si a ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita minor kosty77 kosty77 care sunt procedurile de vizita a minorilor cind acestia sunt incredintati mamei si sunt in grija bunicii iar aceasta impiedica vizitarea copiilor de catre ... (vezi toată discuția)