avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anulare proces verbal sedinta asociatie de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anulare proces verbal sedinta asociatie de proprietari In urma ...

Anulare proces verbal sedinta asociatie de proprietari

In urma unei sedinte a asociatiei de proprietari a fost intocmit un proces verbal de sedinta. Apoi, miraculos, a aparut si un al doilea proces verbal de sedinta, cu mentiuni suplimentare, fata de primul.
Nu exista o hotararea a adunarii generale a asociatiei de proprietari. Doar procesul verbal.

Cui trebuie sa se adreseze un membru al asociatiei de proprietari, in vederea anularii procesului verbal de sedinta (sunt 2!!!) si pentru constatarea falsurilor?
Un proces verbal poate fi considerat hotarare a adunarii generale? Art 49 alin 5 din Legea nr. 196/2018 prevede faptul ca hotararile se consemneaza numai in timpul sedintei, in registrul unic de procese - verbale ale asociatiei de proprietari. Dar, nu exista vreo hotarare, ci doar aceste doua procese verbale.
Buna ziua,

Va adresati instantei de judecata cu solicitarea de a dispune anularea proceselor-verbale intocmite fara respectarea dispozitiilor legale.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Conform disp L nr 196/2018 hotararile adunarilor generale ale membrilor proprietari pot fi anulate numai de catre instanya de judecata
Procesul verbal poate fi considerat hotarare? Nu exista o hotarare din timpul sedintei.

ynocentta a scris:

Conform disp L nr 196/2018 hotararile adunarilor generale ale membrilor proprietari pot fi anulate numai de catre instanya de judecata

Procesul-verbal poate fi anulat in fata instantei de judecata. am avut dosare de instanta cu acest obiect.

O zi buna.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal asociatie de proprietari. buna ziua, la adunare generala a asociatiei de proprietari a ... Dani_L Dani_L Buna ziua, la adunare generala a asociatiei de proprietari a fost scris in timpul sedintei un proces verbal de mana si am semnat intr-un tabel. A fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez pentru ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez pentru lamurirea urmatoarei situatii si intrarea in legalitate. M-am adresat asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Ședință adunare generală re_convocată bună ziua am o întrebare ... ZDantes ZDantes Ședință Adunare Generală re/convocată Bună ziua Am o întrebare cu privire la legea 196/2018, mai precis cu privire la convocarea, respectiv ... (vezi toată discuția)