avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Intr- un bloc de 40 apartamente 1 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Intr- un bloc de 40 apartamente 1 apartament este ...

Buna ziua,

Intr- un bloc de 40 apartamente 1 apartament este pe centrala iar restul pe termoficare apa calda, din restul de 39 de apartamente 5 apartamente au boiler instalat.

In mod frecvent apar mari pierderi la apa calda, pierderi care se calculeaza in functie de cate persoane locuiesc in apartament.

As dori sa stiu daca este legal ca eu sa platesc aceasta pierdere de apa calda, daca am boiler instalat si apometru indica la apa calda 0.

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:51, 23 Mai 2022
Nu este legal. Însă circuitul respectiv de apă caldă trebuie întrerupt, pus dop și sigilat de către asociație.

Sesizati oficial presedintele de asociatie care poate dispune verificare si sigilare vana acces apa calda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare boiler fara debransare de la acc tomasso tomasso Este ok instalare boiler fara debransare de la ACC astfel se poate utiliza fie apa calda de la boiler fie ACC de la reteaua comuna avand in vedere ca sant ... (vezi toată discuția)
Centrala de apartament alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! Pot monta o centrala de apartament si cu caloriferele aferente si in paralel sa pastrez si caloriferele racordate la radet? Radetul refuza ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa ma debransez - apa calda am-draci am-draci Buna ziua am o problema in bloc si nu stiu cat de legal este ceea ce mi se cere. Blocul nostru nu a avut apa calda cand m-am mutat, intre timp s-au rezolvat ... (vezi toată discuția)