avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita de asigurare NN
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita de asigurare NN

Buna seara!
Detin o polita de asigurare cu plan de beneficii pentru copil, contract din 2007, care cuprinde o asigurare principala - plan de beneficiu pentru copii DEBUT 18 cu o suma asigurata(X lei) si asigurari suplimentare (deces din accident, invaliditate permanenta din accident - cu sume asigurate aferente, in cazul unui nefericit eveniment). Anul acesta la aniversarea politei, nu mai exista denumirea de " Asigurare principala" ci a fost inlocuita cu "Deces din orice cauza si preluarea platii primelor la deces". Din cate imi aduc aminte, in 2007 cand am semnat polita, mi-a fost precizat ca Asigurarea principala cuprinde banii care-i pun deoparte pt copil, alocat unui program de investitii si ca suma asigurata ar fi suma care se garanteaza ca o va lua beneficiarul rentelor la sfarsitul contractelor. Din scrisoarea de informare a acestui an, reiese ca asigurarea principala este tot o asigurare de deces si ca suma asigurata este suma in care beneficiarul rentelor o va lua in cazul nefericitului eveniment. Este corecta aceasta descriere sau este un mod al asiguratorului de a nu plati suma asigurata, conform alocarii primelor de asigurare? - nu vad care ar fi fost motivul sa mai fac suplimentar asigurare de deces din accident din vreme ce ar fi fost inclus in asigurarea principala..
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Asigurare viata debitor imobiliar / polita in favoarea bancii sau a unei rude. trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea situatie. Parinte necasatorit, credit imobiliar la banca, apartament ipotecat pe ani de zile, ... ... (vezi toată discuția)
Plata creditului in caz de deces.. miriam_mir miriam_mir [b] Buna seara!Am si eu o problema...mama mea a decedat in luna septembrie si avea un credit la o banca si deasemeni avea si asigurare medicala! Cum se ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarii, la o rata, in caz de deces catre banca alinaeliza2003 alinaeliza2003 Buna ziua, am o intrebare: in urma cu 5 ani si jumatate a decedat mama mea, din cauze naturale, am fost la asigurari si nu ne-a putut ajuta pentru ca mama nu ... (vezi toată discuția)