avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.În 2014 am primit hotărârea definitivă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.În 2014 am primit hotărârea definitivă după deschiderea ...

Bună ziua.În 2014 am primit hotărârea definitivă după deschiderea succesiunii la tribunal.Vă rog să-mi spuneți dacă aceasta ține loc de titlu de proprietate sau certificat de moștenitor și ce pot face ptr.întabulare având în vedere că nu cunosc unde sunt situate ,bunicii și părinții fiind decedați.La întabulare mi se cere să identific parcelele.
Cel mai recent răspuns: IliesIca , utilizator 16:54, 24 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Titlul dvs de proprietate este hotararea judecatoreasca legalizata.Pt intabulare si pt identificare terenuri gasiti un cadastrist mai descurcaret sau cinstiti un functionar din primaria respectiva care va rezolva..
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare titlu proprietate /in ce judet se face dezmembrarea? gabriela_ruta@yahoo.com gabriela_ruta@yahoo.com Dezmembrare titlu proprietate In ce judet se face dezmembrarea titlului de proprietate la notar? Doar in Jud. unde sunt terenurile sau se poate oriunde? ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani roland33 roland33 buna, ma numesc Lucian si sunt din Deva.bunicul meu a stapanit(folosit) 30 de ani o parcela de pamant.Parcela o are de la parinti, dar deoarece la moartea lor ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)