avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua,puteti sa ma lamuriti ce inseamna,,conventii ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua,puteti sa ma lamuriti ce inseamna,,conventii pentru ...

Buna ziua,puteti sa ma lamuriti ce inseamna,,conventii pentru evitarea dublei impuneri""

Alte discuții în legătură

Contract furnizor extern pj nerezidenta mmanu mmanu buna ziua incerc sa ma lamuresc cum sa procedez corect si legal situatia sta in felul urmator : - am incheiat un contract de servicii cu un furnizor extern, ... (vezi toată discuția)
Contract de consultanta cu o firma din strainatate david_m david_m Buna ziua, Mi s-a propus sa inchei un contract de consultanta cu o firma din Italia, eu fiind persoana fizica, nu am firma, pfa sau altceva. Pentru semnarea ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit profit manuela.jianu manuela.jianu Buna ziua! Societate cu sucursala deschisa in Belgia si Olanda, santier de constructii care dureaza mai mult de un an. La calculul impozitului pe profit in ... (vezi toată discuția)