avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonus platit pe perioada suspendarii pentru nevoi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonus platit pe perioada suspendarii pentru nevoi personale?

Buna ziua,

Daca avem un angajat cu contract de munca suspendat, i se poate acorda bonusul de performanta pentru perioada lucrata in anul anterior? Specific faptul ca este vorba de concediu fara plata pentru rezolvarea unor probleme personale.
Stiu ca pentru persoanele in CIC se pot acorda sume intr-o anumita limita, dar nu identific un temei legal concret care sa permita aceasta plata.

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Alexandra_N , utilizator 15:01, 7 Iunie 2022
Da, i se poate plăti un astfel de bonus.

Vedeți art.49 C.mun.
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc mult pentru raspuns. Am verificat articolul si este exact ceea ce aveam nevoie.

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! sunt insarcinata si ar urma sa intru in cic din luna decembrie ... GMT7 GMT7 Buna! Sunt insarcinata si ar urma sa intru in CIC din luna decembrie 2023 sau ianuarie 2024, deci de atunci as avea contractul de munca suspendat. Compania ... (vezi toată discuția)
Beneficii extrasalariale in concediu de maternitate cr2901 cr2901 Buna ziua. Se acordă beneficii extrasalariale (de ex bonus de performanta acordat pentru activitatea prestata in anul anterior intrarii in concediu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, rog o opinie pe speta urmatoare: avand in vedere faptul ... Szabinorum Szabinorum Buna ziua, Rog o opinie pe speta urmatoare: Avand in vedere faptul ca sunt in concediu de maternitate inca din luna august 2022, am dreptul sa primesc de la ... (vezi toată discuția)