bună ziua ce pot sa fac în situația următoare
am luat o mașină iar după o luna a început sa ma lase toate cele ,când am luat-o domnul care mi-a vândut-o a mers cu ea la reprezentanta și cei de acolo au spus ca masina e în regula ca nu are nimic
Acum când am vrut să o vând la altcineva și a cautat bine nu știu unde, a apărut ca masina a avut doua accidente (unul îl știam) din care masina a avut daune totale
Întrebarea mea este ce pot sa fac în privința asta ,îmi mai pot recupera banii ?
va mulțumesc frumos
Prima observatie ar fi ca si dvs. doriti sa continuati traditie tepei.
A doua ar fi ca nu v-a oprit nimeni sa verificati in service-ul dvs. de incredere sau cu mecanicul dvs. de incredere , la momentul cumpararii, masina achizitionata. O fi fost un "chilipir".
De recuperat banii e mai greu, nu ati luat cu garantie masina. Daca se strica intr-un an, cum era (apropo, ce vechime are ?) ? La unele masini incep sa cada (dupa un numar de ani) multe in interval scurt, nu ca ar fi teapa, dar asta e ciclul de viata a unor componente.
Ar trebui sa mergeti cu actele și probele la avocat daca vreti un proces.
Insa, daca omul este escroc și vinde astfel de mașini se poate încerca o plângere penală.
Depinde și ce dovezi aveți.
Cat ati plătit?
Ar trebui sa mergeti cu actele și probele la avocat daca vreti un proces.
Insa, daca omul este escroc și vinde astfel de mașini se poate încerca o plângere penală.
Depinde și ce dovezi aveți.
Cat ati plătit?
La reprezentanta ar fi trebuit să plătiți o taxa de verificare și în urma verificării mașinii, atât fizic cat si a istoricului ei, să primiți un raport scris cu antetul reprezentanței. Dacă în raport nu se menționează nimic despre defectele și antecedentele mașinii vă puteți adresa instanței cu plângere împotriva reprezentanței.