avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Teapă bună ziua ce pot sa fac în situația ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Teapă bună ziua ce pot sa fac în situația următoare am luat o mașină ...

bună ziua ce pot sa fac în situația următoare
am luat o mașină iar după o luna a început sa ma lase toate cele ,când am luat-o domnul care mi-a vândut-o a mers cu ea la reprezentanta și cei de acolo au spus ca masina e în regula ca nu are nimic
Acum când am vrut să o vând la altcineva și a cautat bine nu știu unde, a apărut ca masina a avut doua accidente (unul îl știam) din care masina a avut daune totale
Întrebarea mea este ce pot sa fac în privința asta ,îmi mai pot recupera banii ?
va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 22:39, 26 Mai 2022
dvoastra trebuia sa mergeti la un mecanic cautat de dv ,,nu de el ,,,daca erau intelesi stiau de probleme,,si cred ca erau intelesi,,
Aici apar discuțiile...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am mai precizat pe acest forum; dvs. ați cumpărat un bun "as is", pe românește "văzut, plăcut, luat". Nu mai pierdeți vremea și banii. Data viitoare, dacă vreți garanție, luați o mașină nouă sau una la mâna a doua cu o minimă garanție; există și așa ceva. Cine vrea chilipir, mașină folosită de o bătrânică care mergea doar la magazinul din colț, la cumpărături, se prăjește.
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2022
hotumattua, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca este inselaciune sau nu.... stefan_constanta stefan_constanta s-a spart vibrochenul la un motor de masina renault master 2004 si nu am gasit vibrochen singur decit motorul cu tot, acesta gasindul la o firma din comuna ... (vezi toată discuția)
Am cumparat auto fara contract v-c si intermediarul nu vrea sa-mi dea banii inapoi după 4 zile. gabriela_maria gabriela_maria Actele toate sunt la mine. Omul a fost sincer. Mi-a spus ca nu are fiscal. In regula, nu are instrainat catre pe talon. I-am dat banii seara urmand sa facem a ... (vezi toată discuția)