avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Teapă bună ziua ce pot sa fac în situația ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Teapă bună ziua ce pot sa fac în situația următoare am luat o mașină ...

bună ziua ce pot sa fac în situația următoare
am luat o mașină iar după o luna a început sa ma lase toate cele ,când am luat-o domnul care mi-a vândut-o a mers cu ea la reprezentanta și cei de acolo au spus ca masina e în regula ca nu are nimic
Acum când am vrut să o vând la altcineva și a cautat bine nu știu unde, a apărut ca masina a avut doua accidente (unul îl știam) din care masina a avut daune totale
Întrebarea mea este ce pot sa fac în privința asta ,îmi mai pot recupera banii ?
va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 22:39, 26 Mai 2022
conteaza ce a cazut la masina si daca poti sa dovedesti ca la data verificarii piesa era la fel, stricata.
mai departe, la service, ora de manopera e la fel, fie ca dai chit la o masina de 100 de mii de euro, fie ca dai la dacie.
asa si cu onorariul, nu conteaza ce bani are omul, cat a dat
pe masina, dvs va evaluati munca si cereti onorariul dorit, nu il cantariti pe om!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cat a costat mașina contează pentru ca nu se baga nimeni ca avocat daca nu scoate măcar 1000 euro.

Poate fi înșelăciune cu complicitatea reprezentantei.
Pot fi multe variante.

ITP -ul luat azi pe bune,mâine s-a stricat ceva la mașină.Nimic nu durează pe veci,se strică și trebuie reparat,întreținut.Nu poți dovedi nimic,nu ai primit garanție,nu recuperezi nimic.
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2022
mitabiciclista, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
gi-jane2 a scris:

conteaza ce a cazut la masina si daca poti sa dovedesti ca la data verificarii piesa era la fel, stricata.
mai departe, la service, ora de manopera e la fel, fie ca dai chit la o masina de 100 de mii de euro, fie ca dai la dacie.
asa si cu onorariul, nu conteaza ce bani are omul, cat a dat
pe masina, dvs va evaluati munca si cereti onorariul dorit, nu il cantariti pe om!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cat a costat mașina contează pentru ca nu se baga nimeni ca avocat daca nu scoate măcar 1000 euro.

Poate fi înșelăciune cu complicitatea reprezentantei.
Pot fi multe variante.

Daca prețul mașinii este redus nu se merita cheltuieli.
Asta este ideea.
Unii vând mașini furate la câteva zeci de mii de euro.

Escrocii și infractorii sunt foarte sofisticați.
Trebuie gândit și gândirea este vitala desi oamenii înțeleg ca avocatul doar vorbește...
Sunt avocati care au aptitudinea de a coordona chiar și urmărirea penala.
Mulți avocati nici măcar nu știu despre asa ceva.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie gândit și gândirea este vitala

asa zic si eu.
Daca dadea bani multi, arfi zis din prima, masina n-a costat nici 10 mii.
În funcție de suma se face și strategia.
Cum se adopta bugetul în România.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca este inselaciune sau nu.... stefan_constanta stefan_constanta s-a spart vibrochenul la un motor de masina renault master 2004 si nu am gasit vibrochen singur decit motorul cu tot, acesta gasindul la o firma din comuna ... (vezi toată discuția)
Am cumparat auto fara contract v-c si intermediarul nu vrea sa-mi dea banii inapoi după 4 zile. gabriela_maria gabriela_maria Actele toate sunt la mine. Omul a fost sincer. Mi-a spus ca nu are fiscal. In regula, nu are instrainat catre pe talon. I-am dat banii seara urmand sa facem a ... (vezi toată discuția)