din 2003 si pana in prezent nu am depus decl fiscale. De ex pt 2003 imi trebuie decl 100 pt trim1,2,3 si4(completate si printate in dublu exemplar).Eu decarc progr pe o discheta si comlpletez decl 100/2003 pt trim 1,o printez in dublu exemplar,apoi imi trebuie alta discheta pe care descarc programul si comlpetez decl 100/2003 pt trimestrul 2 ,o printez iar si tot asa pt fiecare trim al fiecarui an?Adica practic ma duc la adm financiara pt anul 2003 pt decl 100 cu8 foi printate si 4 dischete?Sau pot sa descarc progr pe o discheta si sa completez pt trim 1, o salvez pe discheta,o printez de 2 ori si apoi pot cumva sa sterg si sa completez trim 2 ,sa printez si tot asa?
buna ziua sper sa mai urmareasca cineva subiectul meu caci am rezolvat problemele de mai inainte. Acum iar am intrat in ceata si tot citesc pe forum subiecte asemanatoare si parca tot nu ma luminez.Am depus la orc cererea de diz si lich voluntara conf art 235 si 227, aceasta a aparut pe 29.01.2010in mon oficial .Dupa cate am inteles trebuie sa urmaresc sa apara in mon oficial hot judecat de diz si lichid.Intrebari: cam cand imi va aparea asta si pt urmatoarea etapa imi trebuie o copie de la mon oficial cu partea in care imi apare decizia? De unde o iau:de la mon oficial?Alte intrebari:trebuie sa stept pt dep celui de-al doilea dosar sa treaca 30 de zile de la publicarea cereriiasoc unic de diz si lichid in mon oficial sau 30 zile de la publicarea hotararii judecatoresti de dizolv si lichid? Si mai departe: daca firma nu a avut activ niciodata, la orc nu am depus niciodata bilant dar nici declaratie ca nu am avut activitate(firma infiint in 2002, in 2003-2006 suspendata) acum in 2010 vreau s-o inchid figurez la ei cu bilant nedepus pe 2004,2005,2006,2007,2008. Eu pot sa depun decl ca nu am avut activitate "de la infiint 2002 pana in prez 2010"sau "in anii 2004,2005.....2008"sau depun cate o decl pt fiecare an? Alta intrebare:soc nu a functionat niciodata, am cerut dizolv si lich simultana conf art 235 alin 1 si art 227 lit d din legea 31/1990, o sa-mi mai trebuiasca situatie financiara de lichidare facuta de mine ca si administrator?Asta cum se intocmeste? sau e vorba de decl aceea ca nu am avut activitate? Mai exista si hot de repartizare a activelor,in sit mea mai imi trebuie asa ceva?
Daca aveti rabdare sa cititi tot si intelegeti ceva din talmes-balmesul meu din cap, va multumesc pt raspunsuri.
multumesc mult dar eu am fost la fisc si am intrebat cat am de plata si mi-au spus ca nu figurez cu nimic de plata decat cu niste decl de depus din 2004 si pana in prezent. Daca aveam de platit imp forfetar(mi-a fost si mie frica)nu mi-ar fi spus acum in ian 2010 cand am fost sa intreb?(din 25.09.2009 soc a fost decl inactiva la fisc si poate de-asta nu m-au impozitat)Dar dvs cum vi s-a indicat un lichidator?L-ati platit ?De unde ati aflat de el?
Notificare mfp
blu_angel
buna ziua!
Am primit o notificare privind nedepunerea unei declaratii privind impozitul pe veniturile din salarii si asimilate salariilor aferenta trim.1 ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.