avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu imi pot desfasura activitatea profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu imi pot desfasura activitatea profesionala

Buna ziua. Sunt angajat M.A.I ca urmare a promovarii unui concurs pe o functie ce necesita o pregatire speciala. De la angajare si pana in prezent nu mi-am putut desfasura absolut nicio activitate din fisa postului, intrucat angajatorul nu a achizitionat tehnica necesara. Sunt in aceasta situatia de aproximativ jumatate de an. Nu am desfasurat alte activitati deci activitatea mea , pentru care sunt platit, este zero. Ce preveri sunt incalcate sau ce as putea face ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 25 Mai 2022
Sa intelegem ca nu faceti nimic si incasati salariul?
Exact! Ma prezint la munca dar nu am activitate, intrucat atributiile din fisa postului sunt dependente in totalitate de acel aparat pe care institutia nu il are in dotare. Au scos postul la concurs fara sa aibe aparatul.
Si are vreun gand sa il achizitioneze? S-au facut demersuri in acest sens? Ca daca nu, riscati sa va desfinteze postul. Dar daca da, stati cuminte, luati-va salariul si asteptati achizitia.
Nu s-a facut niciun demers. Postul nu se desfinteaza.
Depuneți un memoriu la minister ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În ... andreeacristina22 andreeacristina22 Buna seara! Dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În august 2017 am fost angajată pe postul de bibliotecar debutant, studii medii. Mentionez, ca ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract individual de munca fara acordul angajatorului LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile si ce sanctiuni se pot aplica in cazul in care un asociat cu parti egale (50 % ) intr-o societate care ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public 2010 kormi kormi Buna ziua! Va prezint un caz: Angajat la o primarie comunala, referent III sup.I, cu o vechime de 20 ani la compartimentul de texe si impozite; Licentiat a ... (vezi toată discuția)