avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna Ziua Am depus copii după cartea mea de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna Ziua Am depus copii după cartea mea de Identitate, cererea ...

Buna Ziua
Am depus copii după cartea mea de Identitate, cererea pt incheiere contract de furnizare energie electrică, declaratie pe propria răspundere si copie ultima factură făţă verso. Cererea mea nu a fost aprobată. La telefon persoana care m-a sunat mi-a spus că îmi retine doar numărul de înregistrare si pot să primesc copile depuse, însă a păstrat si copia cererii unde se regăsesc toate datele personale din cartea de identitate. Vă rog să imi spuneti dacă e normal si ce pot să fac?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:47, 26 Mai 2022
da, e normal. furnizorul de energie este desigur o firma certificata sau inregistrata GDPR (puteti verifica website-ul).
dvs. puteti cere sa fiti uitat (sa vi se stearga identitatea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract furnizare energie electrica nicutarasescu nicutarasescu Tatal meu care are grad de handicap si nu se mai poate reprezenta singur,(sora mea are drept de curatela) a semnat un contract de furnizare a energiei ... (vezi toată discuția)
Solicitare copie ci shoni17 shoni17 Buna ziua! Dezvoltatorul de la care am cumpărat apartamentul și care este distribuitor de energie electrică în cartier, îmi solicită copie după Cartea ... (vezi toată discuția)
Ce as putea face? Adryann22 Adryann22 Buna ziua, Am rugamintea de a ma informa cum as putea sa aflu daca a procedat corect persoana care a trecut curentul pe numele lui fara a avea sematura ... (vezi toată discuția)