Buna ziua,
Am rugamintea de a ma informa cum as putea sa aflu daca a procedat corect persoana care a trecut curentul pe numele lui fara a avea sematura propietarului care a fost luat in intretinere si fara drept de semnatura din partea acestuia casa care s-a vandut a fost si este impartita in 2 parti egale culmea in 2009 am aflat ca eu nu mai am dreptul sa consum curent pentru ca el a trecut contuarul pe numele lui fara acordul meu camerele mele se alimenteaza in continoare din acelasi contuar dar eu nu mai folosesc curent ce as putea face in continoare?
1) o Cerere fundamentată pe puncte numerotate către SC Electrica Furnizare din locația dvs. și depusă cu nr. de înregistrare (2 exemplare, unul păstrați-l) ;
2) Electrica AVEA obligația legală să verifice actul de proprietate și să solicite acordul SCRIS al tuturor coproprietarilor;
3) cine și cum v-a comunicat că NU mai aveți ”voie” să consumați . . .? Consumați liniștit și lăsați-l pe acel individ să plătească (ori să vă roage să plătiți : și cum va putea să socotească consumul dvs., pe ce bază ?! EL nu are dreptul să vă întrerupă instalația) dacă a procedat la lucruri ”păcătoase” .
Așa fiind, solicitați în scris societății Electrica să vă monteze un contor electric și încheierea unui Contract cu ea de furnizare a energiei electrice către dvs.
Contract
angi25
Buna ziua!
Va rog, cine poate sa ma ajute in urmatoarea problema?
Suntem 150 de apartamente (in 8 blocuri) care primim curent de la o institutie. Intrucat, ... (vezi toată discuția)