avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce as putea face?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce as putea face?

Buna ziua,
Am rugamintea de a ma informa cum as putea sa aflu daca a procedat corect persoana care a trecut curentul pe numele lui fara a avea sematura propietarului care a fost luat in intretinere si fara drept de semnatura din partea acestuia casa care s-a vandut a fost si este impartita in 2 parti egale culmea in 2009 am aflat ca eu nu mai am dreptul sa consum curent pentru ca el a trecut contuarul pe numele lui fara acordul meu camerele mele se alimenteaza in continoare din acelasi contuar dar eu nu mai folosesc curent ce as putea face in continoare?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 15:06, 15 Septembrie 2012
1) o Cerere fundamentată pe puncte numerotate către SC Electrica Furnizare din locația dvs. și depusă cu nr. de înregistrare (2 exemplare, unul păstrați-l) ;
2) Electrica AVEA obligația legală să verifice actul de proprietate și să solicite acordul SCRIS al tuturor coproprietarilor;
3) cine și cum v-a comunicat că NU mai aveți ”voie” să consumați . . .? Consumați liniștit și lăsați-l pe acel individ să plătească (ori să vă roage să plătiți : și cum va putea să socotească consumul dvs., pe ce bază ?! EL nu are dreptul să vă întrerupă instalația) dacă a procedat la lucruri ”păcătoase” .
Am depus cerere scrisa cu nr de inregistrare si mi s-a raspuns ca fiind contoarul pe partea lui de casa erea normal sa ii revina lui?
Așa fiind, solicitați în scris societății Electrica să vă monteze un contor electric și încheierea unui Contract cu ea de furnizare a energiei electrice către dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract angi25 angi25 Buna ziua! Va rog, cine poate sa ma ajute in urmatoarea problema? Suntem 150 de apartamente (in 8 blocuri) care primim curent de la o institutie. Intrucat, ... (vezi toată discuția)
Furt de curent in care electrica nu se implica sabin cj sabin cj Furt de energie electrica Am domiciliul într-o locuinţă foarte veche de două camere într-o curte cu mai multe familii. De mai multi ani sunt într-un ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie să fac ca să-mi schimbe contorul electric? Nelu127 Nelu127 Am un contoar care cred ca no corespunde din punct de vedere metrologic,in schimb este legat si pe direct siguranta de la contoar nu mai functioneaza. Am facut ... (vezi toată discuția)