avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate transfer postliceala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

transfer postliceala

Buna,
Am și eu o mică problema.. in momentul de fata sunt anul II la o scoala Postliceala Sanitara( de stat), urmează sa începem practica de luna viitoare. Eu am nevoie sa schimb orașul la începutul lunii Iulie și sunt nevoită sa ma transfer si cu scoala, dar la privat, ar însemna sa prind doar o luna de practica, însă am fost sa discut cu directoarea de aceasta problema si mi-a spus ca nu îmi încheie situația dacă nu vin pana la finalul practicii. Ma puteți ajuta, cu un sfat, va rog?! Nu știu ce este de făcut, nu as vrea nici sa pierd anul. Însă dacă nu am situația neîncheiată nu ma pot transfera.
Va mulțumesc mult pentru ajutor!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
alexandracmp, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandracmp , utilizator 20:28, 25 Mai 2022
Buna,
Am și eu o mică problema.. in momentul de fata sunt anul II la o scoala Postliceala Sanitara( de stat), urmează sa începem practica de luna viitoare. Eu am nevoie sa schimb orașul la începutul lunii Iulie și sunt nevoită sa ma transfer si cu scoala, dar la privat, ar însemna sa prind doar o luna de practica, însă am fost sa discut cu directoarea de aceasta problema si mi-a spus ca nu îmi încheie situația dacă nu vin pana la finalul practicii. Ma puteți ajuta, cu un sfat, va rog?! Nu știu ce este de făcut, nu as vrea nici sa pierd anul. Însă dacă nu am situația neincheiata nu ma pot transfera.
Va mulțumesc mult pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! vin și eu cu următoarea problemă și sper că mă ... Utilizator2023A Utilizator2023A Salutare! Vin și eu cu următoarea problemă și sper că mă poate ajuta cineva. In 2022 m-am înscris la o postliceală privată medicală. Totul bine ... (vezi toată discuția)
Transfer scoala postliceala ionescucarmen ionescucarmen buna ziua. am urmat doi ani de scoala postliceala la zi de asistent medical generalist.in anul doi am absentat si am fost notificata in luna iulie cu ... (vezi toată discuția)
Suprapunere ore lucru Chapy Chapy Bună ziua. Soția mea este asistenta șefa în secția ginecologie a unui spital cu norma întreaga de 30 de ani. Program 7 am- 3pm In paralel în unele ... (vezi toată discuția)