avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suprapunere ore lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suprapunere ore lucru

Bună ziua.
Soția mea este asistenta șefa în secția ginecologie a unui spital cu norma întreaga de 30 de ani.
Program 7 am- 3pm
In paralel în unele zile ale săptămânii preda la o școală Postliceala Sanitara(FEG) cu începere de la ora 14.
Plata este la ora întrucât nu are norma întreaga. Este o instituție privata nu una de stat. Niciodată nu a plecat înainte de sfârșitul programului de la Spital.
Probabil de la Școală Postliceala Sanitara au înțeles situația și au acceptat tacit sa vina după finalul programului de la Spital, chiar dacă însemna 1 ora după programul lor.
Problema este ca de 2 sapt Politia nu știu ce secție investighează în Spital cazurile de gen.
Are de ce sa își facă griji soția mea în privința programului suprapus?
Multumesc
Aștept răspuns f urgent
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 18 Ianuarie 2020
Da, poate sa-si face ceva griji .. insa depinde si de ce infractiuni cerceteaza Politia ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este incadrarea corecta? si cum o obtin? Aniladamacular Aniladamacular Care este incadrarea corecta? Si cum o obtin? Sa vedem daca spun corect... Asadar-de profesie asistent medical generalist. Din 1995. In anul 1999 examen ... (vezi toată discuția)
Cat este salariul minim net incepand cu 1 ian.2009 tudor1973 tudor1973 Buna ziua! Sotia mea este angajata cu norma intreaga la o farmacie ,cu calificarea de asistent medical de farmacie. As dori sa stiu care este salariul minim ... (vezi toată discuția)
Drepturi profesor titular cu definitivat mmmamd mmmamd Buna seara! As dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri, la urmatoarele intrebari: - daca sunt incadrata ca asistent medical cu norma intreaga intr-un spital ... (vezi toată discuția)