avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident intre biciclist si pieton
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident intre biciclist si pieton

Buna ziua! Am avut un accident cu bicicleta care s-a petrecut astfel: circulam cu bicicleta printr-o parcare si mi-a iesit o doamna in fata, nemaiavand timp sa franez am lovit-o in plin, ea a cazut pe jos si eu peste ea cu tot cu bicicleta. Doamna s-a ridicat de jos, am intrebat-o daca e ok, a spus ca e ok, asta fiind singura noastra discutie, ea parea foarte speriata si cred ca s-a lovit destul de rau dupa cum am vazut-o. Imediat dupa asta s-a dus si s-a asezat la coada la o banca care era chiar langa locul producerii accidentului. Acolo mai venise si un domn, cu care am stat aproximativ un minut de vorba, explicandu-i si lui ca nu am mai avut cum sa o evit, in locul respectiv nefiind trecere de pietoni. Apoi, vazand ca doamna respectiva se asezase la coada la banca am ridicat bicicleta, am adunat piesele ce sarisera de pe ea si am plecat mai departe ca sa ajung la munca. Va rog sa imi spuneti ce trebuia sa fac in acest caz, trebuia sa chem politia? Pot fi tras la raspundere acum pentru vatamare corporala din culpa sau pentru parasirea locului accidentului? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
Ilies08, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident soldat cu o victima+parasirea locului accidentului. Mariaaanastasia Mariaaanastasia Buna seara! Pe data de 17 decembrie am fost la un pas sa accidentez o doamna ( extrem de grabita) pe trecerea de pietoni. M am uitat in oglinda dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am avut un accident cu 2 victime pe trecerea de pietoni ... Flavius Alecu Flavius Alecu Buna ziua , am avut un accident cu 2 victime pe trecerea de pietoni , accident la 15 la ora . Una din victime s a ridicat si a plecat acasa. Cealalta foarte in ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala sau nu! logoash logoash Buna Am urmatoarea problema,ieri eram la trecerea de pietoni urma sa intru in sensul giratoriu si cand sa plec de pe loc imi apar in fata doua fete de vreo ... (vezi toată discuția)