avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Concediul de crestere a copilului ( cel de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Concediul de crestere a copilului ( cel de 2 ani) ...

Buna ziua! Concediul de crestere a copilului ( cel de 2 ani) suspenda si concediul de odihna neefectuat in anul nașterii copilului? Mai precis sotia urmează sa nasca in septembrie, in iulie intra in prenatal, insa nu a efectuat nicio zi de concediu de odihna anul acesta. Concediul aferent acestui an va putea fi efectuat cand revine in activitate dupa cei 2 ani sau deja va fi pierdut la acel moment? Va mulțumescl
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
George Vs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 26 Mai 2022
Concediul aferent acestui an va putea fi efectuat cand revine in activitate dupa cei 2 ani de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna alexxadavyd alexxadavyd ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in anul in care imi dau demisia? l-am pierdut? in perioada de preaviz, imi pot lua concediu de odihna in baza ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat catalinaalecu catalinaalecu As vrea sa stiu ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in urmatoarea situatie:mentionez intai faptul ca lucrez in invatamant si in 15 mai 2009 am ... (vezi toată discuția)