avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vanzare locuinte ANL..........Buna ziua. As vrea sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vanzare locuinte ANL..........Buna ziua. As vrea sa pun o intrebare in forum, poate ne poate ...

Buna ziua. As vrea sa pun o intrebare in forum, poate ne poate ajuta cineva cu o solutie.Este vorba despre locuinte ANL,mai exact despre vanzarea lor. Anul acesta s-a stabilit de catre MLDP modul de calcul al locuintei, a fost intocmit proiect de hotarare, cu pretul locuintelor ai primilor doritori, dar in sedinta CL, a fost respins de unii consilieri, pentru ca li s-a parut unora ca ar fi pretul ,,prea mic,,.
Ce este de facut? Poate contesta un CL modul de calcul si sa refuze vanzarea acestor locuinte, conform unei legi date de catre Guvern??
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:55, 27 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul legal daca detineti motive intemeiate sa formulati contestatie impotriva hotararii
Asta am intrebat aici, daca un Consiliu Local poate refuza vanzarea acestor apartamente, aprobate prin lege, pentru motivul de mai sus.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineinteles ca poate, de aia a fost numit.
Secţiunea a 2-a Atribuţiile consiliului local
Articolul 36
(1) Consiliul local are iniţiativă şi hotărăşte, în condiţiile legii, în toate problemele de interes local, cu excepţia celor care sunt date prin lege în competenţa altor autorităţi ale administraţiei publice locale sau centrale.
.....................................
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pe o prelungire de contract, hypo hypo Buna seara,am si eu o problema si solicit ajutor.Am un contract de inchiriere ,pentru un teren(aflat in domeniul public) incheiat cu un consiliu local,daca ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl - legislatie pentru cumparare noiklosa noiklosa Buna ziua, Dupa cum probabl ca s-a mai auzit pe la televizor, blonda de la Cotroceni doreste ca locuintele ANL sa fie vandute catre chiriasi, daca au trecut ... (vezi toată discuția)