avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Pentru o clădire monument istoric și cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Pentru o clădire monument istoric și cu bulină ...

Bună ziua,

Pentru o clădire monument istoric și cu bulină galbenă de cutremur pentru care este urgentă obținerea de fonduri pentru repararea acoperișului deoarece ploile deteriorează atât interiorul cât și exteriorul clădirii, unde ne putem adresa?
Clădirea se află într-o zonă rezidențială a sectorului 1 și necesită urgent fonduri pentru reparații pentru ca structura clădirii să nu fie afectată.
Proprietarii sunt persoane în vârstă și nu își permit să plătească sumele cerute de constructori.
Mulțumesc anticipat pentru un răspuns.
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 21:11, 27 Mai 2022
Puteti .incerca cu un memoriu.la Ministerul Culturii,la primaria de sector etc.Daca se rezolva ceva sau nu e greu de spus...
Vă mulțumesc frumos. Vom încerca.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteti .incerca cu un memoriu.la Ministerul Culturii,la primaria de sector etc.Daca se rezolva ceva sau nu e greu de spus...

Buna seara!
Primaria Municipiului Bucuresti a lansat Programul Municipal de Restaurare a imobilelor monumente istorice ..... de pe teritoriul Municipiului Bucuresti [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie in zona monument istoric Ronaldvexa Ronaldvexa Un patron de firma se intereseaza de urmatoarea situatie: - detine o cladire construita pe domeniul public pentru care a primit toate aprobarile necesare ... (vezi toată discuția)
Urbanism martzipan martzipan Buna ziua. Vreau sa-mi consolidez casa in care locuiesc care se afla la mai putin de 100m de un monument istoric. Se cheama ca se afla in zona de protectie a ... (vezi toată discuția)
Spatiu locativ_primarie oana ristea oana ristea Buna ziua, Sunt proprietar pe o parte dintr-o cladire (fosta casa nationalizata), restul casei fiind a Spatiului locativ si utilizata ca locuinta sociala. ... (vezi toată discuția)