avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bine, dar cate ore sunt corespunzătoare pentru o zi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bine, dar cate ore sunt corespunzătoare pentru o zi de sâmbătă ...

Bine, dar cate ore sunt corespunzătoare pentru o zi de sâmbătă sau sărbătoare legală( atunci când e în cursul săptămânii) ????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 26 Mai 2022
Corespunzatoare pentru ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile lucrate sambata sau duminica si neplatite scor.pio scor.pio Daca angajatorul (in cazul meu statul) nu plateste zilele lucrate in weekend (nu le platea nici inainte, cu atat mai putin acum cand ne mai taie si din ... (vezi toată discuția)
Zile libere clava clava Cate zile libere se acorda pentru o zi lucrata de sambata la bugetari. Eu am libere zilele de sambat si duminica. Multumesc. (vezi toată discuția)
Compensatii sambete lucrate la bugetari dupa legea 153/2017 ContSters446655 ContSters446655 buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cum se compenseaza corect o zi de sambata lucrata intr-o institutie de stat, tinand cont de faptul ca nu se plateste spor ... (vezi toată discuția)