avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am achizionat un apartament impreuna cu sotia , o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am achizionat un apartament impreuna cu sotia , o parte din banii ...

Am achizionat un apartament impreuna cu sotia , o parte din banii pentru cumparare acestui apartament i-am primit de la parintii sotiei , mentionez ca acesti au fost primiti in timpul casatoriei.
in cazul unui divort , urmat de partaj cum se vor impartii bunurile ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:14, 27 Mai 2022
corect e sa dati deoparte banii de la socrii si sa impartiti egal diferenta, adica sotia sa va dea sulta pt contributia dvs.
daca nu ajungeti la o intelegere si [artajati in instanta, se pleaca de la prezumtia ca ati contribuit egal si sotia va trebui sa dovedeasca ca a contribuit mai mult cu suma primita donatie de la parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sanse sa obtin ceva la partaj? Sorin_Paul Sorin_Paul Buna ziua, Sunt in divort si doresc o lamurire privind partajul care va urma. Va rog sa imi spuneti daca am sanse sa obtin jumatate din apartamentul pe ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj phonearena phonearena Buna ziua, Sotia mea si cu mine intentionam sa divortam. Avem luat impreuna un apartament prin credit ipotecar din care s-au achitat 5 ani. La apartament ... (vezi toată discuția)
Sotia a lucrat 10 ani in germania si o parte din banii strânși ... SorinGeo SorinGeo Sotia a lucrat 10 ani in Germania si o parte din banii strânși de ea i-a trimis părinților ei. La partaj pot recupera o parte din acei bani ? Cum procedez ... (vezi toată discuția)