avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am un angajat caruia i-a venit decizia de pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am un angajat caruia i-a venit decizia de pensionare (anticipat), ...

Am un angajat caruia i-a venit decizia de pensionare (anticipat), nu este multumit de ce bani primeste la pensie, vrea sa renunte la pensie, dar nu a anuntat Casa de pensii si angajatorul nu a anunt de decizia de pensioanare, doar ce am aflat de la alti colegi...mentionez ca suntem bugetari. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Sisi03 , utilizator 14:24, 27 Mai 2022
In cazul pensiei anticipate intra in pensie din momentul incetarii contractului de munca, nu este obligat sa iasa la pensie anticipata sau anticipata partial chiar daca a primit decizia, nu trebuie sa faceti nimic.
ok, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau ... Sorin Real Sorin Real Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau sa-mi continui serviciul la actualul meu de munca deoarece nu imi convine cuantumul pensiei . Cat ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta vanatorul vanatorul Buna ziua, Este obligatorie incetarea contractului individual de munca al unei persoane care primeste decizia pentru pensionare la limita de varsta cu ... (vezi toată discuția)
Plata ultimului salariu iurebitreluhcs iurebitreluhcs Saptamana aceasta, un coleg iasa la pensie. Pentru a putea ridica salariul cuvenit pana la data iesirii la pensie, este obligatoriu sa completeze fisa de ... (vezi toată discuția)