avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AM FACUT O FAPTA DE SANTAJ IN ANUL 2010 PE VECHIUL COD ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AM FACUT O FAPTA DE SANTAJ IN ANUL 2010 PE VECHIUL COD PENAL ...

AM FACUT O FAPTA DE SANTAJ IN ANUL 2010 PE VECHIUL COD PENAL SI AM FOST CONDAMNAT IN 2022 PE CODUL NOU,ACEEASI FAPTA DIN 2010, PENTRU CA AM BENEFICIAT DE CEA MAI BUNA CREMENTA. S-AU MICSORAT PEDEPSELE. INTREBAREA ESTE DACA PENTRU ELIBERAREA CONDITIONATA ESTE OBLIGATORIU SA PLATESC PREJUDICIUL ( dupa noul cod penal , stiu ca trebuie platit prejudicial ca sa fiu eliberat conditionat, insa daca fapta e facuta pe vechiul cod penal,mai trebuie platit sau nu prejudicial pentru a putea fi eliberat conditionat) . VREAU SA MAI ADAUG CA AM FOST ARESTAT IN 2012 PENTRU FAPTA DIN 2010 SI AM FOST ELIBERAT PE CONTROL JUDICIAR SI M-AU JUDECAT PANA IN 2022, FIIND ARESTAT SI CONDAMNAT PENTRU FAPTA DIN 2010 DAR CU NOUL COD PENAL
Cel mai recent răspuns: daniddd , utilizator 12:16, 29 Mai 2022
Unu. NU mai scrieti cu litere de tipar. Este interzis de regulamentul acestui forum. Textul se citeste greu cu litere mari.

Doi. Nu se poate raspunde fara a se vedea dosarul dvs., in concret. In principiu, obligatiile civile trebuie achitate pentru a se putea obtine beneficiul liberarii conditionate. Liberarea conditionata este o posibilitate, nu un drept al persoanei condamnate.
Nu stiam de regulament!
Trebuiesc achitate dupa codul penal nou, insa fapta a fost facuta pe codul vechi si a si inceput sa execute din pedeapsa in 2012 pana in 2013 cand era codul vechi in vigoare. In cazul lui Dan Voiculescu care a fost arestat dupa codul nou, a fost eliberat conditionat desi nu a platit prejudiciul.

trandafir2 a scris:

Unu. NU mai scrieti cu litere de tipar. Este interzis de regulamentul acestui forum. Textul se citeste greu cu litere mari.

Doi. Nu se poate raspunde fara a se vedea dosarul dvs., in concret. In principiu, obligatiile civile trebuie achitate pentru a se putea obtine beneficiul liberarii conditionate. Liberarea conditionata este o posibilitate, nu un drept al persoanei condamnate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, soțul executa in românia o pedeapsa pentru niște ... amalia79 amalia79 Buna ziua, Soțul executa in România o pedeapsa pentru niște fapte petrecute și condamnate in Italia in 2010. A fost propus pentru comisia de liberare ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare??? dd84 dd84 Buna ziua, As dori sa va adresez urmatoarele intrebari. O persoana a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare pentru furt calificat. A fost ... (vezi toată discuția)