avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil-Buna ziua când a decedat bunicul meu în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil-Buna ziua când a decedat bunicul meu în 1986 fratii ...

Drept civil-Buna ziua când a decedat bunicul meu în 1986 fratii tatălui meu(au fost 4 frati) au semnat la notar ca sunt de acord sa rămână el cu casa.Eu și mama nu mai găsim hârtia respectivaA-si dori sa știu unde pot sa o găsesc și dacă mai este valabila
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:24, 28 Mai 2022
Au semnat ca renunță în cadrul dezbaterii succesorale.
Trebuie sa aveți un certificat de moștenitor, eliberat de fostul Notariat de Stat, unde se menționează ca frații tatălui renunță la succesiune (adica la absolut tot ce au avut bunicii, nu doar la casa).
Cereți o copie legalizata a certificatului de moștenitor, de la Camera Notarilor Publici de care aparține județul unde bunicii au avut ultimul domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act succesiune Nica Angela Nica Angela Act succesiune.Buna ziua.An făcut succesiunea după decesul tatălui în anul 1985 fiind patru frați și acum urmează să facem succesiunea după decesul ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunica gina taban gina taban Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)
Mostenire claudino claudino buna ziua, bunicul meu are un act de mostenire dupa tatal lui, si nu stiu daca este bun...daca el este mostenitorul de drept sau trebuie sa deschid ... (vezi toată discuția)