avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare autoturism pe PFA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare autoturism pe PFA

Buna ziua!
Doresc sa achizitionez un autoturism pe PFA si vreau sa stiu unde trebuie sa il inmatriculez.
PFAul are sediul intr-un judet iar persoana fizica in altul.
De asemenea la ce birou de taxe si impozite trebuie declarata tranzactia, in orasul unde are sediul PFAul sau in localitatea unde am domiciliul?

multumesc.
cezar
Cel mai recent răspuns: serbanoiu , utilizator 07:37, 10 Iunie 2023
Pentru partea fiscală mergeți la primăria unde e înregistrat PFA-ul, după aceea programați-vă la DRPCIV , pentru înmatriculare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
latka, utilizator
stiu ca e tarziu,dar unde ati inmatriculat pana la urma auto? La domiciliul dvs sau la sediul PFA ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat o masina vazuta pe net, mi a fost adusa ... costinz costinz Buna ziua! Am cumparat o masina vazuta pe net, mi a fost adusa pe trailer acasa (a avut accident ,lovita fata ,bara fata ,radiatoare apa si clima ... (vezi toată discuția)
Pfa - contract de comodat Stamat.cristian13@gmail.com Stamat.cristian13@gmail.com Buna ziua! Am și eu o nelămurire; referitor la înființarea unui PFA. Am nevoie de un contract de comodat și nu am cu cine sa îl fac. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)