avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ADEVERINȚĂ PENSIONARE Bună dimineața tuturor . ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ADEVERINȚĂ PENSIONARE Bună dimineața tuturor . V-aș ruga ...

ADEVERINȚĂ PENSIONARE :: Bună dimineața tuturor . V-aș ruga dacă se poate, să mă ajutați să aflu ce trebuie înscris în adeverința eliberată de angajator pentru pensionare, pentru perioada de după 2011...
Ce reprezintă suma înscrisă ? dacă se poate un articol de lege .. Cu mulțumiri .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 30 Mai 2022
Despre ce adeverinta este vorba, despre cea de vechime in munca, despre munca de noapte sau venituri si sporuri ?
Am revenit..... Adeverința primită atestă faptul că sunt angajat al societății respective , și sînt înscrise sume, modificări de salariu , rubrica respectivă avînd titlul : Salariul de bază , inclusiv sporurile care intră în calculul punctajului mediu anual.
Puteti alege modelul dorit de adeverinta de aici: [ link extern ] =
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce spune dvs, adeverinta corespunde cu ceea ce doresc casele de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie ancfd ancfd Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Sotul meu a primit de curand decizia de pensionare si avem nelamuriri la calculul ... (vezi toată discuția)
Salariu tarifar lunar Elena Soare Elena Soare In carnetul de munca, inainte de 1989 inregistrarile se refera la "salariul tarifar lunar"- in acea rubrica se trecea o valoare, de ex.2000 ROL. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , v-aș ruga , dacă se poate, să mă lămuriți ... nelu 2009tm nelu 2009tm Bună ziua , v-aș ruga , dacă se poate, să mă lămuriți în următoarea problemă ( și unde e cazul vă rog să mă corectați) : ca angajați , ... (vezi toată discuția)