avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Am o problema cu furnizorul meu de apa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Am o problema cu furnizorul meu de apa potabila.In ...

Buna ziua!Am o problema cu furnizorul meu de apa potabila.In localitate s-a construit o noua retea de distributie a apei potabile.Furnizorul m-a instiintat sa fac toate demersurile necesare sa rezolv conectarea gospodariei din caminul nou de bransare situat langa caminul vechi pe teren public.Consumatorii EXISTENTI au obligatia sa faca aceste lucrari sau furnizorul de apa potabila?
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2022
puskas, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:06, 30 Mai 2022
Utilizatorul se ocupa de reteaua sa interna, de utilizare, furnizorul este obligat sa execute reteaua doar pina la bransament.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2022
latka, utilizator
Furnizorul de utilitati se ocupa de instalatie pana la bransament ,restul raspunde proprietarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare in spatiul public handsu handsu In cazul conectarii imobilului la reteaua de apa potabila intr-o comuna , beneficiarul poate fi obligat sa execute canalul necesar conectarii inafara ... (vezi toată discuția)
Contor de bransament inundat si fara verificare metrologica zolyxx zolyxx Caminul in care se afla contorul de bransament al blocului este inundat, apometrul - contorul este sub apa cam 30-40 de cm respectiv nu are verificare ... (vezi toată discuția)
Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)