avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, ce se intampla daca am condus cu permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, ce se intampla daca am condus cu permisul suspendat ...

Buna ziua, ce se intampla daca am condus o singura data cu permisul suspendat si cineva m-a amenintat ca imi face plangere la politie?
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2022
alex201888, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:34, 29 Mai 2022
Veți răspunde penal dacă veți fi prins.
Se poate angaja avocat pentru a scăpa de condamnare și cazier dar costa mult avocatul ca sa se ocupe de caz.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu e vorba de prins, am fost nevoit sa ma deplasez maxim 3 km, atat. Nu mai repet intamplarea, am fost fortat de circumstante. Stiu ca daca sunt prins intru sub incidenta penalului. Intrebarea este daca acea persoana poate sa imi faca plangere sau nu.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Veți răspunde penal dacă veți fi prins.
Se poate angaja avocat pentru a scăpa de condamnare și cazier dar costa mult avocatul ca sa se ocupe de caz.

Poate face denunț.
Insa, dupa parerea mea, cu avocat bun puteți scapa
Trebuie însă să vă angajați avocat imediat și nu asa cum fac mulți...
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc pentru raspunsuri.
Denuntul nu trebuie argumentat cu dovezi sau probe?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Poate face denunț.
Insa, dupa parerea mea, cu avocat bun puteți scapa
Trebuie însă să vă angajați avocat imediat și nu asa cum fac mulți...

Ba da.
Trebuie probe certe pentru condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt nelutza78 nelutza78 In urma cu mai bine de 6 luni am lucrat la o firma de recrutare personal pe un post de casiera.Dupa ce am avut o mica neintelegere cu niste bani am cazut de ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa pot lua? StefanPetrea StefanPetrea Am condus o masina care avea numerele rosii expirate de 3 luni. Am mers doar un km si am fost prins. Am cazierul curat. Nu am fugit, nu consumasem nimic, nu am ... (vezi toată discuția)
Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)