Buna ziua, cum pot afla in calitate de inculpat ce am scris intr-o declaratie data la udriste, eu fiind in stare de ebrietate avansata nu mai stiu ce am scris, precizez ca am condus sub influenta alcolului si am facut accident pe o proprietate privata. Multumesc!
Da dar nu a inceput ancheta penala...au trecut 2 ani si nu ma cautat nimeni personal si prin posta nu am primit nimic, poate mai dureaza 2 3 5 ani, plus ca am schimbat si nr de telefon...nuh daca ar trebui sa anunt la politie, ma gandeam daca pot afla ce am declarat pana se misca ceva...eu fiind pe alta planeta nu imi amintesc nimic...
Unde si cum solicit consultarea dosarului? Imi cer scuze stiu ca nu m am exprimat suficient de corect, banuiesc ca ati inteles ce am vrut sa spun, multumesc!
Parchetul competent este cel din sectorul unde ati savarsit fapta. V-am spus ca nu puteti consulta dosarul daca nu aveti calitatea de suspect sau inculpat.
Pentru celeritate si o aparare eficienta, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.