avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, cum pot afla in calitate de inculpat ce am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, cum pot afla in calitate de inculpat ce am scris intr-o ...

Buna ziua, cum pot afla in calitate de inculpat ce am scris intr-o declaratie data la udriste, eu fiind in stare de ebrietate avansata nu mai stiu ce am scris, precizez ca am condus sub influenta alcolului si am facut accident pe o proprietate privata. Multumesc!
Da dar nu a inceput ancheta penala...au trecut 2 ani si nu ma cautat nimeni personal si prin posta nu am primit nimic, poate mai dureaza 2 3 5 ani, plus ca am schimbat si nr de telefon...nuh daca ar trebui sa anunt la politie, ma gandeam daca pot afla ce am declarat pana se misca ceva...eu fiind pe alta planeta nu imi amintesc nimic...
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2022
staty_ok, utilizator
Unde si cum solicit consultarea dosarului? Imi cer scuze stiu ca nu m am exprimat suficient de corect, banuiesc ca ati inteles ce am vrut sa spun, multumesc!
Parchetul competent este cel din sectorul unde ati savarsit fapta. V-am spus ca nu puteti consulta dosarul daca nu aveti calitatea de suspect sau inculpat.
Pentru celeritate si o aparare eficienta, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Multumesc o seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen solutionare dosar Victordan Victordan Buna ziua. In iunie 2017 am fost depistat la volan cu alcoolemie de 0.47 in aerul respirat, in sange a iesit 0.9. Problema mea este ca pana la data de ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat David124 David124 Conducere cu permisul suspendat Buna seara am facut cerere pentru consultare dosar si as vrea sa stiu in cazul in care cei de la parchet nu ma mai face ... (vezi toată discuția)
Procedura penala marinescu112233 marinescu112233 buna ziua,intr-o ancheta penala am fost citat de martor acum 3 ani,zilele trcute am fost chemat iarasi in calitate de suspect,iar acum m-a sunat politistul de ... (vezi toată discuția)